Почетна > Бизнис
Бизнис Србија

У понедељак у ПКС представљање привредницима пројекта Владе Италије „Made in Italy“

Привредна комора Србије (ПКС) у сарадњи са Комором италијанско-српских привредника и уз подршку Амбасаде Италије у Србији, у понедељак, 30. септембра организује конференцију „Made in Italy“.

Како је саопштено из ПКС, скуп се организује како би се домаћим компанијама представио и приближио концепт и пројекат Владе Италије „ Made in Italy“, као и да се представе потенцијали за даље унапређење привредне сарадње и повезивања тржишта Србије и Италије.

Учесницима конференције обратиће се директор Сектора за стратешке анализе, услуге и интернационализацију ПКС Михаило Весовић, председник Коморе италијанско-српских привредника Анино де Венеција и економски саветник у Амбасади Италије у Србији Фабрицио Козими.

Привредници ће бити у могућности да учествују на панелу на тему “Како су италијанске компаније прилагодиле своје стратегије за успех на међународној сцени“, где ће панелисти бити италијанске компаније које већ дуги низ година успешно послују у Србији.

Догађај представља јединствену прилику да домаћи привредници остваре директне контакте са италијанским компанијама које послују у Србији, наведено је у саопштењу.

У фокусу ће бити пољопривреда, фармација, текстилна индустрија, металска и електро индустрија, грађевинска индустрија, индустрија намештаја, финансије и осигурање, логистика, ИТ и услуге.

Vesić: Moravski koridor gotov do kraja 2025. godine, značajan za pola miliona ljudi

Преузмите андроид апликацију.