Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за четвртак 26. септембар (ВИДЕО)

У данашњој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас очекују. За четвртак 26. септембар, издвојили смо:

ПОЗОРИШНА ЛАБОРАТОРИЈА

У оквиру „Фестивала примењеног позоришта“ у четвртак од 19 часова у Културној станици Барка, одржаће се интерактивна представа за децу „Позоришна лабораторија“. Улаз је бесплатан.

ЈЕЖИЋ ЖОЖО

У Позоришту младих, вечерас од 18 часова биће изведена представа „Јежић Жожо“ у трајању од 45 минута. Ова представа приређена најмлађој публици се препоручује деци старијој од три године.

НОВОСАДСКО ПОЗОРИШТЕ

Не пропустите предеставу „Било једном у Новом Саду“ која ће се одржати вечерас у 19 часова у Новосадском позоришту. Реч је о јединственој представи током које се користи димни и јаки звучни ефекати, суви лед и стробоскоп. Улазнице за представу можете купити на билетарници Новосадског позоришта.

КЊИЖАРА ЗЕНИТ

Сваког четвртка, у књижари Зенит одржава се „jam session“ за све љубитеље џез музике. Овог пута, очекујте музичку фузију Бориса Хложана на гитари, Марка Чурчића на басу и Иштвана Чика на бубњевима! Улаз је 300 динара.

МАСТЕР БРК

Поводом предстојећег концерта панк-фолк бенда „Бркови“, „Shamrock“ бар организује промотивно вече под називом “Master Brk – warm up”. Програм почиње већ у 20 часова, а улаз на ову журку је бесплатан.

ХУМАНИТАРНА ЖУРКА

Посетите велику хуманитарну журку која ће се одржати вечерас у 20 часова у Герили. Улаз се наплаћује 500 динара, а сав приход одлази у хуманитарне сврхе за куповину апаратуре за дијагностику и лечење деце.

САЛОН У РАДНИЧКОЈ

Сваког четвртка у 21 час, Салон у Радничкој 27, врши бесплатну пројекцију филмова. За вечерас издвојили су филм „BO BURNHAM’S INSIDE“.

ВРЕМЕ

Припремите се на температурни скок јер ће време овог четвртка бити претежно сунчано. Минимална темпера износи 13 степени, док ће у току дана, максимална дневна температура достићи 30 степена целзијуса.

Толико за данас. Пратите нас и сутра у добро познатом термину од 10 часова. Останите уз Градске инфо и пријатан дан!

Dnevne info: Najvažnija dešavanja za sredu 25. septembar (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.