Почетна > Србија
Србија

Вучевић: Поносан сам на Војску Србије

Премијер Србије Милош Вучевић поручио је данас да је поносан на Војску Србије и на постигнут напредак у њеном опремању и модернизацији.
Фото: Танјуг/Сава Радовановић

„Поносан сам на Војску Србије! Поносан сам на то што смо постигли огроман напредак у опремању и модернизацији Војске Србије! Фантастичне ствари смо видели на Приказу способности Војске Србије „Застава 2024“, на војном аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ у Батајници. На понос свих нас! Живела Војска Србије! Живела Србија“, објавио је он на Инстаграму.

На војном аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ у Батајници данас је одржан приказ способности „Застава 2024“ на коме је учествовало више од 6.000 припадника Министарства одбране и Војске Србије, са приближно 2.500 средстава наоружања и војне опреме и више од 50 ваздухоплова.

Приказу су присуствовали председник Србије Александар Вучић, председник Републике Српске Милорад Додик, премијер Србије Милош Вучевић, министар одбране Братислав Гашић, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић и министри у Влади Србије, представници локалне самоуправе, верских заједница.

Dodik u Tesliću: Vreme je da Srbi prestanu da žive tuđe interese

 

Преузмите андроид апликацију.