Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Никола Роквић Новосађанима приредио вече за памћење

У суботу за нама, један од најпопуларнијих домаћих певача Никола Роквић, одржао је велики концерт на Новосадском сајму у хали „Мастер“. Својим уникатним вокалом, многобројним хитовима и енергијом на сцени, приредио је новосађанима вече за памћење.
Фото: Дражен Жигић

На концерту је публика могла да ужива у његовим највећим хитовима као што су „Мед и слатко грожђе“, „Опрости мојој младости“, „Колико сам усана пољубио, „С ким си ме ноћас варала“, „Повреди ме“… Током овог феноменалног провода, доброј атмосфери допринео је разноврстан репертоар као и Роквићево беспрекорно вокално умеће. Присутне је одушевио извођењем својих најпопуларнијих песама, али и дирљивих нумера свог покојног оца Маринка, као и других колега. У наставку вечери низали су се хитови: „Потражићу очи зеленије“, „Поноћ је“, „Лепа до бола“, „Лудујем“, „За Љиљану“, „Ти за љубав ниси рођена“…

Новосађани су овацијама и у позитивној атмосфери испратили сваки такт. Никола је певао скоро три сата, што само показује колико је и сам уметник уживао у наступу.

„Још из младалачких дана много волим Нови Сад. Сваки наступ пред новосађанима ми је драг и увек му се радујем. На концерту ми је важно да атмосфера буде весела, да се сви лепо проведемо и певамо у глас“, изјавио је Никола поводом наступа у Новом Саду.

Концерт је био права „посластица“ за све љубитеље квалитетне народне и поп музике, а Никола је још једном доказао да је врхунски уметник.

Захваљујемо се свима који су били део овог музичког догађаја и радујемо се будућим сусретима.

Догађај је реализован у организацији Бит Евентс – а.

Najvredniji “recikler” u Novom Sadu osvojio bicikl! Uspeo da reciklira čak 2.862 ambalažnog otpada – Grad Novi Sad nastavlja da ulaže u zaštitu životne sredine

Преузмите андроид апликацију.