Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Да ли је деци место на свадбама?

Венчања су често повод за окупљање широког круга породице и пријатеља, сви славе љубав новопеченог пара и током дуге забаве скупљају тренутке за памћење који ће се дуго препричавати. Али шта ако млада и младожења заиста желе да тај дан буде само и искључиво славље њих и њихове љубави и моле госте да не доводе своју децу, поготово не ону најмању?
Фото: Pixabay/ amyannbrockmeyer

Венчања су прилика која се дешава једном у животу и један од најпосебнијих дана које ћете икада имати. Увенули цветни аранжмани и гост који се појавио обучен у бело ствари су које би могле да покваре дан, али и досадно дете.

Углавном многи мисле да им ту једноставно није место, да је то „журка за одрасле”, да деца праве непотребну буку, узнемиравају младенце, родитеље који не могу да их контролишу и слично.

За оне који од свог венчања желе софистицираност, опуштену атмосферу, без дечје галаме и бриге да ли ће се нешто десити, најбоља свадба без деце, међутим, увек изазива опречне коментаре.

Неки гости ће сматрати да је неприродно да не доведу своју децу на тако важан догађај, па ће се осећати искључено ако их на тај начин условите.

Исто тако, ова одлука неке родитеље може довести у незгодан положај јер немају могућност да своју децу оставе са неким за време које би провели на венчању.

Ако сте у блиским породичним односима са гостима који имају децу, ако им кажете да дођу без њих, они би то могли схватити као увреду.

А ви? Шта ви мислите да ли децу треба водити на свадбе или не?

Najpopularnije pesme koje mladenci biraju za svoj prvi ples

Преузмите андроид апликацију.