Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

44. по реду НОМУС одржаће се од 18. до 26. октобра – Објављен програм за свих девет дана, погледајте шта нас све очекује (ФОТО)

На својој званичној Инстаграм страници Међународни фестивал новосадске музичке свечаности – НОМУС објавио је програм за предстојеће 44. НОМУС фестивал. И овога октобра Новосађане ће дочекати неки од еминентних имена из света класичне музике.
Фото: Градске инфо

Као и претходних година, и ове године НОМУС фестивал је предвиђен да се одржи у другој половини октобра, тачније од 18. до 26. октобра. За девет дана трајања, очекују нас бројна извођења у Синагоги.

Традиционално, и овога пута, очекују нас добро познати Војвођански симфонијски оркестар, Београдска филхармонија, Хор Радио-Телевизије Србије, Роман и пријатељи, али и нека нова имена од којих се посебно издваја Magdalena Łaszcz, Maria PomianowskaKrzysztof Lorek, Eric Le Sage…

Тачан приказ извођача по данима можете погледати у фотографији испод текста:

Фото: PrtSc/Инстаграм/nomus.festival

Међународни фестивал уметничке музике Новосадске музичке свечаности одржава се под покровитељством Града Новог Сада, Покрајинског секретаријата за културу и Министарства за културу Репубилике Србије.


Koncert ansambla „Universo“ 5. novembra u Svečanoj sali Gradske kuće

Преузмите андроид апликацију.