Почетна > Србија
Србија

Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-763, петља Уб – петља Лајковац, у смеру ка Београду, данас од 8 до 18 часова изводе се радови на уградњи портала за знакове са променљивом сигнализацијом, а саобраћај се одвија слободном саобраћајном траком, саопштило је ЈП Путеви Србије.
Фото: Pixabay/WikimediaImages

На ауто-путу Е-75, петља Ковиљ – петља Нови Сад југ, од данас до 1. октобра изводиће се радови на рехабилитацији коловоза све три саобраћајне траке у смеру Београд-Нови Сад, а у зони радова саобраћај ће бити обустављен у смеру Београд-Нови Сад и одвијаће се двосмерно у смеру Нови Сад-Београд, у дужини од 5 километара.

На путу Змајево – Сириг, од улаза у Змајево из правца Врбаса до петље на ауто-путу Е-75, на снази је обустава саобраћаја, због радова на рехабилитацији коловоза, до 25. септембра.

Алтернативни правци су: Змајево – Равно Село – Деспотово – Силбаш – Б.Петровац – Руменка – Нови Сад – ауто-пут Е-75.

На ауто-путу Е-75, Предејане – Владичин хан, вијадукт Момин камен, ка Нишу, до 21. септембра измењен је режима саобраћаја због радова на замени дилатација.

Саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.

У насељу Врба, код Врњачке Бање, од данас је измењен режим саобраћаја због радова на изградњи кружног тока.

Саобраћај ће се одвијати девијацијом у дужини од 400 метара, двосмерно, уз ограничење брзине на 40 км/х, повећану опрезност и забрану претицања.

 

Преузмите андроид апликацију.