Почетна > Србија
Србија

Сазнајте за које дестинације су најповољнији летови из Београда у октобру месецу!

Уколико нисте ишли на летовање или сте били па желите на још један краћи предах да одете док се посао не „захукта“ на јесен онда размотрите ове дестинације као најповољније опције да одете негде на на неколико или више дана из Београда, са аеродрома Никола Тесла, у октобру.
Фото: Pixabay/JoshuaWoroniecki
Ништа мање егзотично, инспиративно или узбудљиво неће бити путовање у октобру у односу на август и септембар и неке популарне дестинације за крај лета и почетак јесени. Понуда је веома добра и уколико мало се потрудите можете пронаћи баш повољне опције и провести неколико дана на неким од магичних дестинација.

 

1. Краћи одмор од 3 ноћењаБрисел– Из Београда имате веома повољну опцију да одете у октобру до Белгије, до јесењег Брисела, за невероватно мали новац. Ако желида да проведете 3 дана у Бриселу, онда је ово права понуда за вас. Проведите време у престоници Белгије, граду са око 150 хиљада становника који је центар Европске Уније и осталих њених институција попут зграде Европског парламента.  Повратни лет из Београда у периоду од 6. до 9. октобра 2024. године износи 80 евра по особи. Смештај можете погледати на популарној платформи Букинг и ту вам се цене крећу за наведени период од 180 евра па навише за две особе.

Фото: Pixabay/Dimitris Vetsikas

2. Путовање од 3 до 5 данаБазел – Виз Ер компанија нуди директне летове из Београда до Базела у Швајцарској са веома приступачним ценама у октобру месецу. За укупно четири ноћи можете осетити чари овог лепог града као и отићи на кратко до Француске. Веома је близу. Шарене фасаде кућа и прелепа природа очараће вас ове јесени. Директан повратни  лет из Београда по најбољој цени је у периоду од 23. до 27. октобра и износи 63 евра по особи. Смештај можете пронаћи на платформи Букинг за око 250 евра за тај период у приватном смештају.

Фото: Pexels/Sevi Schiegg

3. Путовање од 1-2 недељеБолоња – Директан повратни лет нуди вам се из Београда са компанијом Визер за овај прелепи град у италијанској регији Емилија – Ромања у периоду од 16. до 23. октобра, односно укупно 7 ноћи у Болоњи. Ова локација нуди могућност да искусите магичну Италију и имате једно право јесење путовање. У току боравка можете посетити и још неке велике и познате градове у близини као и њихове знаменитости. Брзим возом за час стижете и до Кривог торња у Пизи као и до Галерије Офици у Фиренци. Испланирајте сами. Цена повратног лета за поменути период је 45 евра по особи.

 

Фото: Pexels/Dominika Gregušová

Saznajte za koje destinacije su najpovoljniji letovi iz Beograda u septembru mesecu!

Преузмите андроид апликацију.