Почетна > Србија
Србија

Ево како да путовања платите много јефтиније – Ова платформа омогућава да платите исти аранжман као и други и до 50% јефтиније

Када нешто неочекивано поремети планове за одмор, већина агенција не нуди поврат новца, али постоји начин да извучете део уложеног. Платформа “Путуј уместо мене” омогућава људима да продају већ плаћене аранжмане и тако врате део новца, док авантуристи могу да уграбе путовања по знатно нижим ценама.
Фото: Pixabay/Garnoteldelphine

Платформа “Путуј уместо мене” омогућава људима да продају своје већ плаћене аранжмане по повољнијим ценама и на тај начин поврате део новца који су уложили. С друге стране, авантуристи и сви они који су увек спремни да путују имају прилику да уграбе путовања по знатно нижим ценама. Ово је одлична прилика за све оне који воле спонтане одлуке и уживају у истраживању нових дестинација без великих трошкова.


На сајту  “Путуј уместо мене” можете пронаћи разне понуде, као што су:

10 дана на Лефкади за само 250 евра, уместо редовне цене од 400 евра;

две ноћи на Сицилији за 70 евра уместо 170;

или шест ноћи у Португалу за 300 евра уместо 400.


Ове понуде су одлична прилика да уграбите путовање из снова по приступачним ценама.

За све Новосађане који уживају у авантурама, а притом желе да уштеде, “Путуј уместо мене” може бити идеално решење. Без обзира на то да ли тражите одмор на мору, градску авантуру или викенд-бег, понуде се редовно ажурирају и сигурно ћете пронаћи нешто по свом укусу.

Slobodna radna mesta u Novom Sadu ove nedelje, 9. septembar

Преузмите андроид апликацију.