Почетна > Индекс

Актуелно Индекс Нови Сад

Конкурс за стипендије Фондације „Energy Net“ у износу од 135.000,00 динара

Energy Net Фондација објавила је отварање конкурса за доделу стипендија студентима Универзитета у Новом Саду за школску 2024/2025. годину.
Фото: Pexels/fauxels
Ова иницијатива има за циљ подршку студентима у стицању знања и унапређењу образовања кроз пружање финансијске помоћи онима који испуњавају одређене критеријуме.

Стипендије су намењене студентима који прелазе из друге године у вишу годину основних или интегрисаних студија и који су у претходном периоду успели да постигну просечну оцену од најмање 8.70.

Конкурс је отворен за студенте који нису обнављали ниједну годину, а предност ће бити дата онима из породица са слабијим материјалним стањем, као и студентима из породица са више деце која студирају.

„Наша мисија је да подржимо студенте у њиховом образовању и помогнемо им да се фокусирају на своје студије без додатног финансијског оптерећења. Верујемо да ће ове стипендије допринети њиховом академском успеху и професионалном развоју“, саопштили су представници Energy Net Фондације.

Конкурс за стипендије биће отворен од 5. септембра до 5. октобра 2024. године, а сви заинтересовани више о стипендији, начину конкурисања и потребној документацији могу прочитати овде.

Пријаве се подносе електронским путем, слањем скениране прописане документачије на е-маил адресу fondacija@energynet.rs.

Студенти који се пријављују пре оствареног услова уписа у наредну школску годину, могу се пријавити било кад у току трајања конкурса са напоменом да ће допуну документације доставити до истека конкурса.

Стипендија се додељује у износу од укупно 135.000,00 динара по студенту, а исплаћује се у 9 месечних уплата.

Ова иницијатива Energy Net Фондације наставља традицију подршке образовању и доприносу развоју младих талената.

Konkurs za stipendije bavarske vlade za akademsku 2025/2026. godinu

Преузмите андроид апликацију.