Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Гинисов рекордер: Ако сте из Новог Сада, деда Бранка сте бар једном до сада, сигурно видели! Иако храбро гази своју девету деценију живота, он је и даље познат по својим “супер моћима” (ВИДЕО)

Деда Бранко Милеуснић је лице са којим сте се вероватно до сада сусретали у Новом Саду, ни не знајући да је он светски познати шампион. Иако деда Бранко има 87 година, за њега се везује прича, да он заправо има супер моћи.
Фото: PrtSc//YouTube

Рођен је у родном граду Николе Тесле, у Смиљану. Иако је био тек три године стар, родитељи су приметили нешто чудно код Бранка. Наиме, они су приметили да он поседује невероватну снагу, када се зубима држао за сто.

У својој каријери Бранко је освојио преко 2.500 победа на светским такмичењима. Такође, он је носилац 27 Гинисових рекорда.

Деда Бранко носи и надимак челик, по својим могућностима да савије челик зубима или о главу. Његова невероватна снага, оставила је и стручњаке без речи.

Такође, он зубима може да подигне огромне терете.

Фото: PrtSc//YouTube

Gurmani, donosimo vam sjajne vesti: Limanski park se uskoro pretvara u festival gastronomije! Najmlađe posetioce, očekuje posebno iznenađenje

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке