Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Основна школа „Иван Гундулић“ дочекала нову генерацију ђака првака (ВИДЕО)

Уочи почетка нове школске године, у основној школи “Иван Гундулић” на Подбари одржан је пријем ђака првака у част почетка новог животног поглавља наших најмлађих суграђана.

Присутним будућим школарцима и њиховим родитељима обратила се директорка школе Лидија Радуловић и пожелела срдачну добродошлицу и представила им учитељицу, као и учионицу у којој ће провести првих четири године школовања и захвалила се граду на подршци коју годинама пружа како поменутој, тако и свим школама на територији Новог Сада.

Фото: Градске инфо
Члан Градског већа за образовање Петар Ђурђев, прусуствовао је свечаном пријему првака у ОШ “Иван Гундулић”.
Фото: Град Нови Сад

„Када праве велики корак у свом животу, треба да знају да ће град Нови Сад увек бити уз њих што свакако доказује овај реализовани пројекат у основној школи “Иван Гундулић”. Уложено је 228 милиона динар ана основу чега је изграђено шест нових учионица, 11 нових просторија и где су наши суграђани шестогодишњаци и седмогодишњаци добили најбоље услове за стицање новог квалитетног образовања. Подсетићу вас, ова зграда је из 1966. Године, а сада је добила важну реконструкцију која ће управо житељима Подбаре и Салајке омогућити да њихова деца стичу врло квалитетно знање, умеће и вештине – истакао је Ђурђев.

U subotu humanitarna žurka na Čardi Liman za Obrada Drljaču

Преузмите андроид апликацију.