Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

ЦЕНЕ НЕКРЕТНИНА У СТАГНАЦИЈИ За куповину стана потребно издвојити од 1.500 евра по квадрату – осим локације, пресудна врста градње

Српска Атина има прегршт погодности за живот – од локације, вртића, до цена некретнина. Такође, Нови Сад је позната као студентски град, али уколико нисте студент и у потрази сте за станом, цене некретнина можете да сазнате у тексту.
Фото: НС Уживо

Оно што је неминовно, јесте да су се људи у периоду после пандемије корона вирусом, махом одлучивали за продају станова и кућа. Скок цена некретнина на тржишту се већ тада осетио. Задешени великом трагедијом, а што се односи на рат Русије и Украјине у нашу земљу је придошао велики број емиграната баш из ових земаља.

Најновија вест, јесте да су цене некретнина у Новом Саду у стагнацији.

– Што се тиче станова за издавање, цене се крећу од 200 евра па навише у зависности од жеље закупца. Што се тиче куповине станова, цене квадрата се крећу од 2.000 – до 2.500 евра.

Цене станова, стагнирају, не “дивљају” више у небеса. На бољим локацијама цена квадрата за некретнину иду од 2.800 евра. Такође, цена зависи од локације. На пример, стан на Адицама може да се пронађе по цени од 1.500 евра за квадрат, па навише. Код цене, од пресудног је значаја, осим локације, врста градње. Како пролазе годишњи одмори, повећана је потражња за некретнинама- рекао је за НС Уживо, Данче Славов из “Статус некретнина”.

Da li znate kada je stigao prvi automobil na novosadske ulice i ko je bio njegov prvi vlasnik?

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке