Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Оживите летњи распуст уз „Распустилиште“: Бесплатне радионице и креативни изазови за децу до краја августа!

Да праве ствари трају у континуитету доказује чувено „Распустилиште“ које се ове године одржава 41. пут у Новосадском дечијем културном центру.

Тако са овим импресивним бројем почиње летњи програм и „Загревање за школу“.

Као што и само име каже ова манифестација има за циљ да сва заинтересована деца учествују у креативном процесу стварања својих малих уметничких дела, као и да развијају своје емотивне и интелектуалне способности током распуста.

Не брините за пријаве јер вам нису потребне. Програми су бесплатни за све посетиоце, а трају сваког дана до 30. августа.

Програм се реализује кроз читав низ уметничких и  едукативних садржаја и сусрета са књижевницима, глумцима, певачимa и сликарима.

„Pочео је летњи програм манифестације културе образовања деце „Распустилиште“, већ данас имамо велики број деце са којима заједнички пролазимо кроз читав низ радионица. Наш циљ јесте да им зачинимо последње дане распуста, да их мало покренемо, размрдамо и загрејемо за нову школску годину“, рекла је Александра Лукић уредница програма „Распустилиште“.
Фото: Градске инфо

Разноврстан садржај пажљиво је распоређен од првог до последњег дана. Дете се приликом доласка на Распустилиште опредељује за радионицу по сопственом избору.

У случају да су сва места на првој жељеној радионици попуњена, дете бира следећу од понуђених.

За распоред радионица и више информација, посетите сајт НСДКЦ.

ЛЕТЊИ ПРОГРАМ МАНИФЕСТАЦИЈЕ 41. РАСПУСТИЛИШТЕ

Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо

Konkurs za dodelu jednokratne pomoći studentima Fondacije „Docent dr Milena Dalmacija“

Преузмите андроид апликацију.