Почетна > Нови Сад

Нови Сад Сервисне информације

Привремена измена трасе аутобуских линија 3 и 13

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 19. 08. до 19. 09. 2024. године привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 3 и 13. Због радова на изградњи  вреловодног прикључка у Улици Јанка Чмелика у Новом Саду аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин:
Фото: Градске инфо

Линија 3

Смер из Петроварадина

Од раскрснице улица Корнелија Станковића и Миленка Грчића аутобуси ће саобраћати право Улицом Корнелија Станковића до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Корнелија Станковића, где ће се обављати полукружно окретање и чекати време до наредног поласка на аутобуском стајалишту Улица Корнелија Станковића-Булевар Европа (стајалиште линије број 7а).

Смер са Детелинаре

Аутобуси ће као полазно стајалиште користити стајалиште Улица Корнелија Станковића-Булевар Европа (стајалиште линије број 7а), саобраћати право Улицом Корнелија Станковића и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

Линија 13

Смер са Универзитета

Аутобуси ће саобраћати Булеваром Европе до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Корнелија Станковића, где ће се обављати полукружно окретање и чекати време до наредног поласка на аутобуском стајалишту Булевар Европе-Булевар војводе Степе.

Смер са Детелинаре

Аутобуси ће као полазно стајалиште користити стајалиште Булевар Европа-Булевар војводе Степе, саобраћати право Булеваром Европе и даље настављати редовном трасом кретања.

Skraćenje autobuske trase linije broj 78 u Beočin selu

Преузмите андроид апликацију.