Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за уторак, 13. август (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 13. август за вас смо издвојили:

МУЗИЧКА РАДИОНИЦА ЗА РОДИТЕЉЕ И БЕБЕ “LITTLE STARS MUSIC ACADEMY“

Музичка радионица за родитеље и бебе “Little Stars Music Academy“ овог лета одржаће се у Америчком кутку данас у 17 часова. Уколико имате бебу од 0 до 2 године и желите да сазнате више о томе како музика помаже стимулисању њеног развоја и при томе вежбате енглески језик, ово је прави програм за вас!

ИЗМЕЊЕНА ТРАСА ЛИНИЈЕ БРОЈ 6

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве о затварању улици Фејеш Кларе на потезу од улице Ћирила и Методија до Булевара патријарха Павла због, радова на коловозној површини, одређена је привремена измена трасе аутобуске линије број 6 . Измењен режим важи до 17. августа.

БЕЗ ТОПЛЕ ВОДЕ ПОЈЕДИНИ ДЕЛОВИ ГРАДА

Данас од 7 сати, због радова на реконструкцији вреловода у блоку улица Футошки пут и Стевана Христића, доћи ће до прекида у испоруци топлотне енергије за припрему топле потрошне воде за објекте у Светозара Ћоровића и Стевана Дејанова.

БИОСКОП

Данас обавезно посетите биоскоп, јер је уторак, а уторком су карте за биоскоп јефтиније. Наша препорука за филм је СА НАМА СЕ ЗАВРШАВА који на велика платна доноси живот уплашене, али одлучне Лили Блум која се сели у Бостон како би остварила свој животни сан и започела сопствени посао, након чега упознаје шармантног неурохирурга по имену Рајл Кинсаид с којим ће осетити неодољиву хемију.

ВРЕМЕ

У Србији ће данас бити веома топло време, са слабим и променљивим ветром и температурама од 15 до 41 степени. Због тога препоручујемо да, где год да кренете, са собом понесете флашицу воде.

Tesla gubi bitku sa kineskim proizvođačima električnih automobila

Преузмите андроид апликацију.