Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Тропски уторак уз кишу метеора! (уторак, 13. август)

Данас ће се температура кретати од 21 до 39 степени. Могли бисмо рећи сасвим обичан августовски дан да није кише метеора која се очекује ноћас.
Фото: Градске инфо
Ево шта нас данас очекује у Новом Саду:

Данас од 7 сати, због радова на реконструкцији вреловода у блоку улица Футошки пут и Стевана Христића, доћи ће до  прекида у испоруци топлотне енергије за припрему топле потрошне воде за објекте у следећим улицама:

  • Светозара Ћоровића 1-11
  • Стевaна Дејанова 1-5
Напомена:

Нормализација у испоруци топлотне енергије за припрему топле потрошне воде очекује се истог дана, 13. августа 2024. године, у послеподневним часовима.

Због радова у електричној мрежи струју данас неће имати:

Петроварадин:

Прерадовићева 37, Буковачки пут (од Румског пута до Буковца), насеља Везирац, Мала Карагача, Алибеговац, Старо село

Футог:

Железничка, Д. Кошутића, М. Видака, З. Челара, Грмечка (од Железничка до З. Челара)

Фото: Pixabay/analogicus
Музичка радионица за родитеље и бебе “Little Stars Music Academy”

Музичка радионица за родитеље и бебе “Little Stars Music Academy” овог лета одржаће се у Америчком кутку Нови Сад у 17 часова.

Уколико имате бебу од 0 до 2 године и желите да сазнате више о томе како музика помаже стимулисању њеног развоја и при томе вежбате енглески језик, ово је прави програм за вас!

Овом приликом упознаћете се са награђиваним програмом Киндермусиц који је заснован на најновијим истраживањима у пољу развоја мозга деце и беба. Водитељка ове радионице биће Жељка Ангелика Вилсон која већ више од 18 година овај програм спроводи у Канади и САД.

Радионица је бесплатна али је број учесника/ца ограничен на 12, те вас охрабрујемо да се што пре пријавите путем следећег линк.

Уживајте!

Da li je ovo najlepši trg za beg od sunca i poslepodnevno ispijanje kafe u Novom Sadu?

Преузмите андроид апликацију.