Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Не пропустите шесто „Лето у башти Дома војске“ – Видимо се тамо!

Почело је још једно „Лето у башти Дома војске“. Ову културну манифестацију за целу породицу можете посетити сваког петка и суботе до 31. августа.

„Шеста по реду манифестација „Лето у башти Дома војске“ на кеју. Деца се окупљају и већ их има доста. Отварамо ову манифестацију са представом „Сврбодрама“ коју изводи мој колега глумац Страхиња Бојовић“, за Градске инфо рекао је Југослав Крајнов, организатор фестивала.

Од 19 часова су представе за децу, а од 21 час је програм који обухвата драмске представе концерте монодраме и „stand-up“ комедије, тако да сви посетиоци пронађу нешто за себе у понуђеном садржају, улаз је бесплатан.
Фото: Градске инфо

Чим смо крочили у башту схватили смо да се налазимо на старом и добро провереном месту летњих музичких манифестација и догађаја.

Како сазнајемо Дом војске је култно место Подбараца у чијој башти су се генерације окупљале, дружиле, такмичиле и отхраниле уз куваније и чувени војнички пасуљ.
Фото: Градске инфо

Зато је ова манифестација „Лето у башти Дома војске“ право место да се освеже и пробуде успаване свирке војних бендова и других уметника.

„Гајим дубоку љубав према самој башти где сам одрастао. Живео сам на Подбари и у овом простору сам растао. Данас овај драг амбијент обилазим и кад нема културних дешавања“, изјавио је Милан Мумин.
Фото: Градске инфо

Из организације кажу како је фестивал разноврстан и позивају све суграђане да га посете јер ће засигурно пронаћи нешто по свом укусу и то за џабе.

„Ја се надам да ће у перспективи наставити са свиркама овде посебно са новим програмом који сам припремио за новосадску публику, у виду акустик „one man show“, где поред свирања и певања између песама убацујем и елементе „stand-up“ комедије са кратким шаљивим монолозима“, рекао је Мумин.

Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо

Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.