Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Балкански хумор на крову ТЦ „Променада“ 15. септембра: Маца „stand-up“ наступ

Популарни регионални глумац, водитељ и „stand-up“ комичар Драган Маринковић Маца наступиће 15. септембра на крову ТЦ „Променада“ са почетком у 20:00 часова.
Фото: промо 

Сарајевски глумац кроз своје представе и наступе на провокативан и духовит начин осликава данашње друштво, врло често гротескне мушко – женске односе, полтронство, покондиреност и људску похлепу. Ова специфична изведба под ведрим небом, са елементима кабареа, мелодраме и приповедања ће вас орасположити, забавити и засигурно неће оставити равнодушним.

“Комедија је најтежи жанр. Теже је некога насмејати него расплакати, колико год многима то звучи бесмислено, али је тако. Тешко је поготово кад си сам на сцени, али ја сам одрастао на сцени камерног театра и то је нешто што ми је гушт. Ту си, нема лажи, нема преваре. Суштина глуме је да ти људи морају веровати”, изјавио је познати глумац.

Припремите се за вече карактеристичног балканског хумора које ће новосадску Променаду „Open Air“ претворити у прави “театар смеха”.

Не пропустите прилику да уживате у јединственом „stand-up“ наступу на отвореном, уз једног од најпопуларнијих комичара у региону Драгана Мацу Маринковића!

Датум: 15. септембар
Почетак: 20:00
Локација: Кров Променаде

Koncert grupe Divlje jagode u petak, 4. oktobra u Hali 2

Преузмите андроид апликацију.