Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за уторак, 30. јул (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 30. јул за вас смо издвојили:

УТАКМИЦЕ СРПСКИХ СПОРТИСТА

Без сумње да овај узбудљив 30 јул, проводимо уз ТВ екране и бодримо наше спортисте. С поносом пратимо ватерполо меч између Србије и Аустралије у 10.30 часова и полуфинале веслања Мартина Мачковића и Николаја Пименова у 11.10 часова. Боје тробојке бране и пливачи Андреј Барна и Велимир Стјепановић на 100 метара слободно, квалификације у 11 часова и потенцијално полуфинале у 20.30 часова. У 17 часова следи одбојкашка утакмица између Србије и Словеније док у завршници узбудљивог уторка, испратићемо наше баскеташе у мечу против САД-а у 22.35 часова.

РАДОВИ НА ПОПОВИЦИ

Због планираних радова на реконструкцији хидрофорских постројења, неколико улица на Поповивци данас биће без воде од 7 до 15 часова. Како из Водовода кажу, то су улице: Фрушкогорски пут, Кадуља, Буџак, Мајданска, Планинарска и Језерска.

ГДЕ СЕ РАСХЛАДИТИ

Борба са температуром преко 30 степени уме да буде заморна, осим ако сте испланирали да овај уторак проведете на неком од новосадских купалишта. Ево неколико предлога. Штранд је свакако број један место за купање, али поред ове градске плаже, можете се купати и на базенима СПЕНС или Сајмиште. Осим тога Нови Сад може да се похвали и са „дивљим“ плажама са посебним шармом које привлаче купаче. Официрац као место окупљања омладине уз музику и спортове на води и Бећарац на који одлазе сви који желе мир како би уживали у лепоти Дунава често са књигом у руци.

ТАНГО У КЦ ЛАБ

Иако је јул на измаку, разиграно летње расположење не опада јер за љубитеље плеса, „Мilonge Para Vos“ приређује танго вече у КЦ ЛАБ од 19 до 23 часова. Уз загрејану енергију и ритам какав плесачи воле, танго температуру одржаваће „DJ Nata“ .

 ВРЕМЕ

Данас нас очекује пријатно летње и сунчано време. Након благог захлађења, јутарња температура износи 14 степени док ће максимална дневна бити 30 степени целзијуса.

Prijatan poslednji julski utorak je pred nama! (utorak, 30. jul)

Преузмите андроид апликацију.