Постоји милион начина на које можете да припремите млевено месо, а свака домаћица има своју тајну како да буде што сочније.
Покушајте да додате маст у млевено месо.
Свињска маст побољшава квалитет меса, али му даје и посебну арому, тако да ће јела од млевеног меса бити много боља.
Најбоље је ако користите свежу маст.
Ако се питате шта је то, ево објашњења:
Из меса које ћете пећи или пржити извадите свежу маст и одвојите је у врећице.
Чувате га у замрзивачу док вам не затреба за млевено месо, али пре него што га додате у смесу, прво се меље.
Ако немате свежу свињску маст, слободно користите маст купљену у продавници, као што је маст за кување.
У смешу за рибље котлете можете додати и маст.
Преузмите андроид апликацију.