Почетна > Нови Сад

Актуелно Културна сцена Нови Сад

Фестивал “Распевани мостови” до недеље у Новом Саду – учествује преко 500 учесника, а цена улазница је добровољни прилог

Након првог Фестивала распевани мостови у Новом Саду 2022. године, Српска хорска асоцијација организује још једно издање 2024. године, овога пута под ознаком Европске хорске асоцијације.
Фото: nsuzivo.rs

Учествује преко 500 учесника, а овде свако може да нађе своје место, они који дођу припремљени за висок ниво музицирања, али и људи без знања о музици који могу да учествују у колективном хорском искуству. Придружићете се другим хоровима и певачима у атељеима са диригентима светске класе и заједно радити на завршном концерту. Сви атељеи имају специфичне теме и намењени су различитим старосним групама, са различитим нивоима тежине и трајања (3 до 6 дана).

Фестивал “Распевани мостови” нуди широки избор професионалних програма за све оне који воле хорско певање, неколико једнодневних истраживачких атељеа, као и посебни програми са радионицама, предавањима и дискусијама пружају добродошлицу свима, од апсолутних почетника до оних са хорским искуством и музичким образовањем, као и диригентима!

Фото: nsuzivo.rs

Осим похађања атељеа, учесници могу да наступе и са својим хоровима, да чују ексклузивне концерте светски познатих ансамбала, да запевају необавезно на обали Дунава и да свако вече доживе незаборавне тренутке заједничког музицирања огромног хора на градском тргу.

Детаљне информације око самог програма и распореда, можете погледати на 31 слајду, овде.

Фестивал ће трајати до недеље 28. јула, а улазнице су у виду добровољног прилог.

Otvorena prva prostorija Novosadskog omladinskog foruma! Gradonačelnik Đurić: Mladi su najbolji ambasadori grada i države – mi ćemo kao Grad biti uvek tu da im pomognemo! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.