Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за среду, 24. јул (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 24. јул за вас смо издвојили:

5.000 ЕВРА ОД ДРЖАВЕ ЗА НОВ АУТОМОБИЛ

Сваки грађанин Србије који буде желео да купи електрични аутомобил произведен у Крагујевцу од државе добија на поклон 5 000 евра најавио је председник Србије Александар Вучић. Јуче је званично почела пробна производња новог електричлног модела аутомобила “Fiat grande panda” у фабрици у Крагујевцу, a од јесени започеће производња аутомобила намењена за тржиште. Цена аутомобила биће нешто нижа од 25 000 евра, док ће грађани наше земље уз попуст од 5 000 моћи да га купе.

ИЗЛОЖБА И ПРЕДАВАЊЕ У МУЗЕЈУ ВОЈВОДИНЕ

Данас од 18 часова и 30 минута у просторијама Музеја Војводине очекује вас четврто предавање у оквиру циклуса “У сусрет Олимпијским играма” на тему “Од Барселоне до Париза – Модерне Олимпијске игре”. Предавачи су историчари Љиљана Костић и Марко Ушћебрка, а гост предавања биће Аранка Биндер освајачица бронзане олимпијске медаље у стрељаштву. Такође од 20 часова очекује вас и отварање изложбе под називом “У сусрет Олимпијским играма”.

РАДОВИ НА 19 ЛОКАЦИЈА У ГРАДУ

Екипе ЈКП “Пут” настављају са радовима на преко 19 локација широм града. Из предузећа поручују да се радови на поправци коловоза настављају у Темеринској улици, те да се изводе припремни радови за пресвлачење новим асфалтом у улици Ђорђа Микеша, Добре Јовановића и Кестенове у Боцкама. Такође ради се на одржавању светлосне сигнализације као и асфалтирању пешачких стаза.

ОБАВЕШТЕЊЕ ИЗ ТОПЛАНЕ

Из ЈКП “Новосадска топлана” јављају да је од јутрос у 8 часова прекинута је испорука топлотне енергије за припрему топле потршне воде за објекте на конзумном подручју Топлане “Запад”. Нормализација у испоруци топлотне енергије очекује се данас у касним послеподневним часовима.

ВРЕМЕ

Среда у Новом Саду облачна са могућим пљусковима. Минимална дневна температура износиће 20, док нас максимално може очекивати 29 степени целзијуса уз дување слабог и умереног ветра.

Са најважнијим информацијама за четвртак у Новом Саду очекује вас сутра колегиница Маша од 10 часова ујутру.

Sredinu nedelje obeležiće pljuskovi sa grmljavinom! Da li se radujete ovakvoj sredi? (sreda, 24. jul) 

Преузмите андроид апликацију.