Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Искористите савете стјуардесе за јефтиније путовање

Путовање је нешто што већина нас воли, било да је у питању одмор на мору или посета туристичким дестинацијама. Међутим, трошкови путовања могу бити прилично високи, а цене варирају у зависности од много фактора, укључујући седиште у авиону и количину пртљага.
Фото: Pexels/Daniel

Стјуардеса Сијера Мист поделила је своје генијалне трикове како бисте могли да планирате путовање паметно и уштедите што више новца.

У свом ТикТок видеу, Сијера је истакла:

– Знам да сте чекали тајне, савете и трикове стјуардесе, па ево их. Ако желите јефтин лет, тражите летове уторком, средом и четвртком, јер су тада обично најјефтинији.

Такође, предложила је да користите анониман прозор у свом претраживачу како бисте избегли огласе који често приказују карте по вишим ценама.

Још један користан трик који је поделила је да резервишете своја седишта у задњем делу авиона. Иако многи сматрају да је седење близу репа авиона непожељно због близине тоалета и потенцијалних непријатних мириса, Сијера тврди да резервисање седишта у том делу може резултирати нижим ценама карата.

Иако постоје одређени стереотипи о задњем делу авиона, Сијерини савети указују на то да ови делови често нуде повољније опције за путнике који траже уштеде.

Naučnici otkrili novu terapiju protiv zavisnosti i depresije

Преузмите андроид апликацију.