Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за уторак, 16. јул (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 16. јул за вас смо издвојили:

НОВИ МОСТ ГОТОВ СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ

Радови на изградњи четвртог моста на Дунаву у Новом Саду увелико су у току, а завршетак се очекује на пролеће следеће године. Укупна дужина моста износиће нешто више од два километра, а нови мост кренуће да се диже изнад нивоа терена пре кружног тока на ком се укршта Булевар патријарха Павла и Булевар цара Лазара, даље се мост наставља на стубовима преко новог кружног тока са Хероја Пинкија и потом код Шордоша прелази Дунав и завршава се на обилазници у Сремској Каменици. Вредност радова износи 175,5 милиона евра.

ФЕСТИВАЛ “REGIO EARTH”

Вечерас у оквиру фестивала “Regio Earth” одржаће се филмско вече у Културној станици “Барка” са почетком од 20 часова, а током вечери биће приказано неколико филмова који говоре о употреби земље и других приордних материјала у градњи, о људима и заједничком раду.
Такође у склопу фестивала од данас све до 19. јула у периоду од 09 часова и 30 минута до 11 часова испред “Барке” биће организоване радионице на којима ће полазници моћи да науче како се праве куглице, циглице, слике и маске од земље.

ПРЕКИД ИСПОРУКЕ ТОПЛОТНЕ ЕНЕРГИЈЕ

Из ЈКП “Новосадска топлана” најавили су за данас прекид у испоруци топлотне енергије за припрему топле потрошне воде у објектима у улицама Јанка Чмелика, Веселина Маслеше, Руменачки пут, Облачић Рада и Старине Новака у периоду од 08 часова ујутру до послеподневних часова.

ВРЕМЕ

Уторак у Новом Саду је најтоплији дан ове недеље. Минимална дневна температура износиће 23 степена док нас максимално може очекивати 39 степени целзијуса са појавом јаког ветра у послеподневним часовима.

Сутра од 10 часова ујутру видимо се на истом месту са најавом најважнијих дешавања у Новом Саду.

Kako preživeti utorak, najtopliji dan u nedelji? (utorak, 16. jul)

Преузмите андроид апликацију.