Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Омиљено доба године за издавање станова је током Егзит фестивала – погледајте за колико новаца су наши суграђани нудили смештај странцима

Опште је познато да и станодавци, али и станари који изнајмљују стан у граду, у току трајања Егзит фестивала се оглашавају на разним страницама и групама како би издали тих пар дана стан странцима који долазе у Нови Сад.
Фото: Градске инфо

Како је велики број странаца у питању, тако је и број понуда сваке године све већи.

Треба напоменути да се на овај корак одлучују и студенти који излазе из својих изнајмљених станова како би зарадили додатни џепарац или кирију, с обзиром да су цене ноћења не тако мале.

Апартмански смештај који се нуди на букингу често је недовољан.

Фото: Градске инфо
По којим ценама и шта издају Новосађани за време Егзита?

Новосађани за време Егзита најчешће издају апартмански смештај. Како је ове године егзит почео 10. јула, понуде се могу видети за сва четири дана. По неким опцијама издавање једног смештаја је само дан или свеобухватно за сва четири дана.

Апартмани, у зависности да ли су у близини центра, коштају од 40 до 500 евра за једну особу.

Хотели иду 70 до 600 евра за ноћ за једну особу.

Хостели од 35 до 80 евра за ноћ за једну особу.

 Огласи који се дају на разноразним групама нуде ноћење најчешће у становима мање квадратуре, гарсоњере или једноипособног стана, чија цена иде од 40 евра до 120 евра за ноћ. Огласи за сва четири дана у овајвим становима иду 250 до 400 евра.

Углавном се приликом овог издавања напомиње максимум 4 особе које могу да бораве, док је цена на огласима у интерним групама за веће станове и већег капацитета, другачија.

У становима веће квадратуре, издавање за Егзит фестивал се рачуна по особи, те тако је ноћ за једну особу у већем стану минимум 100 евра. Та цена може бити много виша, у зависности од ентеријера и близине смештаја.

Егзит камп који се нуди у склопу Егзит фестивала и ове године је спремио шаторе за разне госте са стране чије ноћење кошта 24 евра, а шатори су смештени на Штранду.


 

Crveni alarm na snazi – Pogledajte šta vas očekuje za vikend u jednom od najtoplijih mesta u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.