Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Мушка мода током летњих месеци – Како пронаћи баланс?

Лето званично још увек није стигло, али температуре преко 30 степени постају свакодневна појава. Лето је сјајно када идемо на плажу и када желимо да се опустимо на сунцу, али ово годишње доба може бити проблематично кад је одевање у питању. Иако су шортсеви и мајице сјајне за високе температуре, у њима не можете баш изгледати репрезентативно и нећете оставити тако јак утисак. Због тога облачење лети може бити права ноћна мора.
Фото: Pexels/Alvincaal

Велики број мушкараца прави грешку и обуче предебеле и претопле ствари које могу довести до прекомерног знојења и топлотног удара. Циљ је да нађете баланс који ће вам омогућчти да изгледате елегантно и отмено, а да вам опет буде лагодно и хладно.

Шортсеви и кошуље

Ово је ултимативна комбинација која ће вам омогућити да изгледате отмено и елегантно. Кошуља је та која ће пружити елегантни елемент, а кратак шортс ће омогућити вашем телу да се хлади. Кошуља треба да буде лагана и памучна како би кожа боље дисала. Кошуљу можете откопчати и заврнути рукаве, па ћете тако изгледати бунтовније, али ће вам зато бити још пријатније. Избегавајте тамне кошуље, већ се определите за светле боје јер ћете се тако боље одбранити од сунца.

Панталоне и мајица

Ово је обрнути стил кошуље и шортса. Овога пута су вам ноге прекривене, док вам је торсо отворенији, па овде такође имате сјајан баланс који чини да изгледате сјајно. Такође можете носити и јапанке или лагане ципеле без чарапа како би вам било још хладније.

Мајице на пруге

Мајице на пруге су сјајан летњи избор и било би добро да имате неколико комада које можете свакодневно мењати. Ове мајице ће учнити да изгледате шире, а ако буду светлих и летњих боја, учиниће да изгледате привлачно, занимљиво и весело.

Качкет

Током лета качкети и шешири ће вас заштитит од сунца и уједно бити сјајан додатак вашем аутфиту.

Наочаре

Какво је то лето без наочара. Осим што вас штите од сунца, наочаре су сјајан модни аксесоар који ће учинити да изгледате мистериозно и заводљиво. Наочаре моћете уклопити са свим наведеним комбинацијама, а сјајно иду и уз добар шешир.

Поло мајице

Квалитетне поло мајице са крагном могу бити сјајна замена за кошуљу, па их можете упарити са шортсем или панталонама. Поло мајице су толико отмене да их слободно можете носити на пословни састанак у летњем периоду.

Лагана обућа

Обућа је веома важна јер ако носите патике и ципеле у којима ће вам се ноге скувати онда ништа нисте урадили. Потражите лагане мокасине или патике које су направљене од шупљих материјала и које ће омогућити да вам нога дише. Стилизоване папуче такође могу бити добра опција.

Преузмите андроид апликацију.