Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Идеална боја за дом према хороскопском знаку

Често се дешава да у процесу усељења или реновирања, баш одабир боје буде препрека коју не можемо да превазиђемо. Тада бирамо ону која нам се највише допада према актуелним трендовима, можда према доступности или једноставно према осећају.
Фото: Pexels/cassidy muir

Међутим, шта ако је идеална боја за нас записана међу звездама? Да, да, баш међу звездама. Астрологија као наука нам може открити тајне космоса, можда неке предикције за наш животни пут, али и дати нам дозу инспирације за уређење дома.

Према правилима зодијака, правилно одабрана боја ће поспешити енергију простора, подићи атмосферу на виши ниво и самим тим емоције у нашем дому, саветује маxимапаинтс.цом. Ако не верујете у ову науку, можете покушати са идејама, јер је експериментисање увек добродошло кад су боје у питању.

Ватрени знаци и боје

Ватрени знаци у хороскопу су Ован, Лав и Стрелац. Ови знаци су представљени као прави визионари па када говоримо о бојама, овде је пожељна доза смелости. Ован, Лав и Стрелац рођени су храбри и зато се препоручују нијансе и комбинације које нису свакидашње.

Можете се определити за црвену боју као носећу, јер је то у потпуности ваша боја. Оно што би вам такође одговарало према хороскопу су интензивне нијансе. Било шта бледо, није ваш избор. Смарагдно зелена, јарко љубичаста или можда храбра црна су искрена препорука.

Водени знаци и боје

Шкорпија, Рибе и Рак спадају у водене знаке. За представнике водених знакова важи да су маштовити, воле слободу и цене интуицију. Предлог је један прави слободарски приступ бојама према осећају. Пре самог одабира, препустите се инспирацији тако што ћете испитивати боје око себе и замишљати их у простору.

Ако ова техника не буде плодоносна, одаберите плаву, јер ова боја ће вам сигурно одговарати. Морски код су вам доделиле звезде и зато нема сумње у овом случају.

Ваздушни знаци и боје

Водолија, Близанци и Вага спадају у ваздушне хороскопске знаке. Њих описују као знатижељне, али и као оне који су према хороскопу у потпуности наклоњени уметности. Креативност је ваше друго име ако сте припадник неког од ових знакова и зато дозволите својој машти да буде у свом пуном сјају.

Комбинујте занимљиве боје као што су жута и сива, или зелена и наранџаста. Одаберите две нијансе исте боје и будите у складу са креацијом простора. Свој дом испуните уметничким делима, јер је уметност ваше природно окружење.

Земљани знаци и боје

Бик, Девица и Јарац су представници земљаних знакова. Ови знаци су љубитељи класике и поштују традицију. У складу са тим, предлог је да бирате увек актуелне комбинације за свој дом.

Ванвременска шема боја која подразумева белу и црну, или можда неутрални тонови су добри предлози. Звезде кажу да се представници ових знакова добро осећају у окружењима која су једноставна, али ефектна, па можете себи дозволити по неки излет са бојама у виду кућних аксесоара у јарким нијансама.

Ако сте велики љубитељ хороскопа, сигурни смо да сте упознати са чињеницом да у одређеном моменту подзнак је тај који постаје важнији од хороскопског знака. Овај водич можете користити као смернице и према свом подзнаку.

Оно што је важно да имате на уму је да хороскоп може бити забаван, али он не одређује ултимативно наше постојање. Играјте се инспирацијом и перцепцијом, јер боје су игра. У пресеку хороскопа, маште и намене простора се крије боја идеална за ваш дом.

Преузмите андроид апликацију.