Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Стојковићевих 11 за Словенију: Тадић стартер, Сергеј и Гудељ на клупи

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић одредио је састав тима за меч са Словенијом у другом колу групе Ц на Европском првенству у Немачкој. За Србију ће играти: Рајковић, Миленковић, Вељковић, Павловић, Живковић, Тадић, Илић, Лукић, Младеновић, Влаховић, Митровић.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Србија је у првом колу поражена од Енглеске 1:0, док је Словенија ремизирала са Данском 1:1, па је победа императив да би се остало у игри за пласман у осмину финала.

„Ми излазимо на терен да се боримо. Словенију треба да добијемо, то је циљ. Нећемо сигурно ићи са размишљањем о другом резултату… Биће добра утакмица, то је сигурно, атмосфера такође, права фудбалска, биће доста Словенаца, биће Срба и то је лепо. Верујем да ће после заједно отићи на пиво, па ко победи, нека плати. Биће добро, радујемо се, али циљ је победа“, истакао је селектор Србије на конференцији за медије.

Стојковић је нагласио да су фудбалери Србије мотивисани за дуел са Словенијом.

Новак Ђоковић упутио подршку фудбалерима Србије пред утакмицу са Словенијом

Српски тенисер Новак Ђоковић упутио је подршку фудбалској репрезентацији Србије пред данашњу утакмицу против Словеније на Европском првенству у Немачкој.

Србија ће данас од 15 часова играти против Словеније у Минхену меч другог кола групе Ц на ЕП.

„Момци желим вам много среће и храбрости, да будете уједињени да заједничким снагама дате све од себе да обрадујете Србију. Цела нација је уз вас, влада велика еуфорија око првенства. Моји блиски људи и сви људи из Србије су уз вас, пружају подршку и дају ветар у леђа. Надамо се головима и великим победама и да прођемо што даље на првенству. Све најбоље момци, идемо Србија“, рекао је Новак Ђоковић, а пренео Фудбалски савез Србије.

Novak Đoković uputio podršku fudbalerima Srbije pred utakmicu sa Slovenijom (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.