Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за среду, 12. јун (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду 12. јун за вас смо издвојили:

НОВО РУХО “ЂАЧКОГ ИГРАЛИШТА”

Центар за развој врхунског спортског стваралаштва ускоро ће моћи да постатане познато “Ђачко игралиште”.План детаљне регулације “Ђачког игралишта” представљен је на Раном јавном увиду који је доступан на сајту ЈП “Урбанизам” Нови Сад до 19. јуна. Планом је предвиђено употпуњавање мреже недостајућим садржајима, равномерни просторни распоред и подизање нивоа спортске,школске и рекретивне инфраструктуре на виши ниво. Такође планираће се могућност изградње објекта који би био у служби Покрајинског завода за спорт и медицину спорта у дефинисаној зони изградње.

СТУДЕНТСКИ ФОТО-КОНКУРС

Новосадски студенти и ове године могу да освоје вредне награде учешћем на фото-конкурсу “Најлепша пролећна фотографија Новог Сада”. На конкурсу могу да учествују сви студенти Универзитета у Новом Саду, а жири ће оцењивати само фотографије снимљене мобилним телефоном. Конкурс траје до 20. јуна, а фотографије се могу послати на имејл адресу : studentskicentarnovisad@gmail.com.

ИЗМЕШТЕНА АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА

Све до 20. јуна ове године у складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве привремено ће бити измештена аутобуска стајалишта “Футошки пут- Гаража ЈГСП” и “Футошки пут – Бензинска пумпа” због радова на рехабилитацији коловоза на Футошком путу у делу од Мачванске улице до прикључка за улаз у Гаражу ЈГСП у смеру према Ветернику.

ПРОГРАМИ У МУЗЕЈУ ВОЈВОДИНЕ

Данас у Музеју Војводине очекују вас три занимљива програма. У 12 часова имаћете прилику да присуствујете стручном вођењу кроз изложбу “Благовештански сабор Влаха Буковаца”, од 19 часова биће одржано предавање “Симболика јелена у народној традицији”, а данас почињеу и “Шести сусрети студената гитаре акадимија и факултета музике у региону” у склопу чега ће бити и одржан концерт у 20 часова “Alno duo”.

ВРЕМЕ

Среда у Новом Саду свежија са могућим пљусковима послеподне. Минимална дневна температура износиће 16 степени, док нас максимално може очекивати 23 степена целзијуса.

Са најбитнијим вестима за четвртак у Новом Саду очекујемо вас сутра од 10 часова ујутру.

Sve što vam je potrebno ove srede za provod u Novom Sadu su kišobran i dobro raspoloženje! (sreda, 12. jun)

Преузмите андроид апликацију.