Почетна > Србија
Србија

Додик: Загледани смо у Србију, волимо је и живимо за њу

Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је данас да, ако некоме нешто није јасно, онда треба да гледа у то што каже Александар Вучић, чија политика је одговорна према народу, држави и историји.
Фото: Танјуг/Марко Ђоковић

„Напори које сте улагали да одржите српски народ има следбенике у политици Вучића, која чини важан фактор очувања српског народа“, поручио је Додик.

Поновио је да је данас усвојена Декларација, документ који чува српски државни и национални интерес који нема алтернативе, јер све друге су мање важне.

„Снажна Србија је она за коју се сви боримо, а за коју сте ви давали делове својих тела, која је интерес свих нас. То најбоље ради Вучић, ако вам нешто није јасно, онда гледајте шта каже Вучић. Дакле, то је политика одговорна према народу, држави и историји, која афирмише Србију као земљу српског народа и других који у њој живе“, навео је Додик на скупу ратних ветерана.

Истакао је да Декларација подразумева да се има разумевање за Србе и да ће они бити брањени где год су угрожени.

„Зато смо ми загледани у Србију, волимо је, живимо за њу и спремни смо да дамо свој допринос за све оно што је национална традиција, сећање и подржавање свих оних који су се борили за српске националне интересе“, поручио је Додик и истакао: Живела Србија и Република Српска.

Potpisan Memorandum o saradnji u oblasti filmske umetnosti između Republike Srbije i Republike Srpske

Преузмите андроид апликацију.