Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Данас почињу бесплатни часови математике за ученике осмих разреда: Пријава није потребна, само се појавите и спремите за малу матуру

Удружење НС блок организује већ десету годину бесплатне часове намењене ученицима осмих разреда ради припреме за полагање завршног испита и уписа у средњу школу.
Фото: Unsplash/Greg Rosenke

И ове године часови математике биће одржани у просторијама удружења НС блок, на адреси Трг Марије Трандафил 4 у Новом Саду.

Први час математике биће у среду, 5.јуна са почетком у 18 часова и трајаће 90 минута. Предавач ће бити Проф. др Саша Игић.

Сви заинтереосвани могу да се пријаве преко Фејсбук и Инстаграм странице или позивом удружења. Међутим, професор Игић истиче да пријаве нису неопходне, већ свако ко жели да присуствује настави, довољно је једноставно да се појави у учионици.

На часовима ће се користити актуелна збирка задатака која обухвата целокупно градиво из основне школе, које ће се током трајања припремне наставе комплетно прећи.

Настава је конципирана тако да у наредне две недеље буде одржано шест двочаса у трајању од сат и по. Првих пет двочаса ће бити посвећено градиву из збирке, док је последњи двочас резервисан за задатке са прошлогодишње мале матуре.

„Ово је јако добра допуна, уз неко редовно учење и припрему, за полагање испита. Ови часови добро дођу да се утврди градиво и да се реше неке недоумице и поставе питања око неких задатака, који буне пролазнике“ – истакао је Проф. др Саша Игић.

Распоред наредних часова биће објављен путем поменутих друштвених мрежа.

Детаљније информације заинтересовани могу добити на број тел. 065/580-1366, као и путем мејл адресе grupagradjanansblok@gmail.com или Фејсбук  странице  https://www.facebook.com/nsblok.gg, инстаграм странице: nsblok.

Ekološkom akcijom na plaži „Oficirac“ obeležen Svetski dan zaštite životne sredine

Преузмите андроид апликацију.