Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања у Новом Саду за уторак 4. јун (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 4. јун за вас смо издвојили:

НАПЛАТА ПАРКИНГА НА ШТРАНДУ

Почиње наплата на паркиралиштима у околини градског купалишта „Штранд”. Дневна карта по цени од 35,00 динара може се платити слањем SMS-а на број 8213, а паркинг ће се наплаћивати сваки дан од 7 до 21 час.

”ЏЕЗ СЕВДАХ” У КЛУБУ ТРИБИНА МЛАДИХ

У оквиру програма Музичке редакције Културног центра Новога Сада, у сусрет Летњој џез академији вечерас у клубу ”Трибина младих” са почетком у 19 часова одржаће се концерт „Џез севдах“.

ПРЕДАВАЊЕ ВИМ ХОФА

Вим Хоф познат и као „The Iceman“, посетиће На Факултет за спорт и психологију ТИМС и поделити своје јединствене методе и искуства. На овом инспиративном догађају ћете имати прилику да из прве руке чујете о Вимовим методама, постигнућима и како можете применити његове технике у свакодневном животу. Предавање почиње у 16 часова у амфитеатру факултета.

УМЕТНИК У ФОКУСУ У КЦВ МИЛОШ ЦРЊАНСКИ

У Културном центру Војводине „Милош Црњанскиˮ у уторак, у 18 часова биће одржано предавање „Уметник у фокусуˮ. Овога пута тај уметник биће књижевник Радомир Уљаревић.

БИОСКОП

Данас је уторак, а уторак волимо због повољнијих карата за биоскоп. За који год од новосадских биоскопа да се одлучите нећете погрешити, а нека од филмских остварења које можете погледати још кратак временски период су: ”Планета мајмуна – краљевство”, ”Побеснели Макс – Фуриоза”, и ”Back to black”.

ВРЕМГЕ

Данас нас очекује дан са променљивом температуром са могућим послеподневним пљусковима. Најнижа температура износиће 16 степени, док ће највиша температура износити 26 степени.

Сутра вам поново доносимо новости из Новог Сада. Останите уз Дневне инфо

Utorak u Novom Sadu, ne smete ga propustiti! (utorak, 4. jun)

Преузмите андроид апликацију.