Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Карте за Новосадске дане пива су у продаји

И ове јесени, по трећи пут, Нинамедиа и Новосадски сајам одржаће Новосадске дане пива! Први новембарски викенд у Новом Саду резервисан је за култне ex-yu хитове и најшаренију пивску палету.
Фото: Новосадски дани пива

У петак, 1. новембра, играће рокенрол цела Мастер хала, али и нежно заплесати уз „Све још мирише на њу“: прво вече резервисано је за Парни ваљак и Електрични оргазам, великане ex-yu рок сцене који гарантују концерте пуне енергије и носталгије.

Бенд Галија, као пријатељ који нас разуме кроз све животне периоде, прати већ три генерације, а исто важи и за једног од најпрепознатљивијих вокала са ових простора – Алена Исламовића из Бијелог дугмета. Овим извођачима ће бина Новосадских дана пива припасти другог дана фестивала, у суботу, 2. новембра.

Како назив манифестације налаже, повод је слављење најпопуларнијег алкохолног пића на свету, па организатори и ове године најављују учешће више десетина пивара, како занатских, тако и индустријских. На штандовима Новосадских дана пива пронаћи ћете све пивске ноте, од класичних пилснера, преко цитрусних ејлова, све до чоколадних стаута, као и локалне специјалитете, пажљиво биране за добра укрштања с пивима.

Атмосферу ће додатно да употпуне атрактивни водитељи и такмичења у испијању пива и држању кригли, у мушкој и женској категорији.

Новосадски сајам, 1. и 2. новембар – забележите ове лако памтљиве датуме јер су карте већ у продаји на „GigsTix“ продајним местима и веб страници.

По промотивној цени од 1500 динара за један дан или 2500 динара за оба дана, на време обезбедите своје место на највећем новосадском пивском и рокенрол догађају године – Новосадским данима пива.

Koncert Mileta Kekina u SKCNS Fabrika u petak, 1. novembar

Преузмите андроид апликацију.