Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Последњи мајски дан доноси одличну забаву, музику и провод у наш град! (петак, 31. мај)

Последњи дан у месецу, последњи радни дан. Петак ће у Новом Саду бити нестабилан и топао, могући су пљускови.
Фото: Градске инфо

Ево шта ће се данас дешавати у Новом Саду:

Концерт бенда „Deep Steady“

Новосадски инструментални састав „Deep Steady“ наступиће у 21:00 час у Студентском културном центру Нови Сад, који се налази у улици Владимира Перића Валтера 5.

Промоција књиге „За вечита времена – тестаментарно завештање Богдана Дунђерског“
Фото: Facebook.com/MuseumofVojvodina

Промоција књиге „За вечита времена – тестаментарно завештање Богдана Дунђерског“ чији су аутори мр Зоран Суботички, др Јелена Веселинов и Немања Карапанџић открива Богдана Дунђерског као озбиљног и ученог човека.

Тестаменти приказују детаље живота Дунђерског који га истовремено чине визионаром свог времена.
Немојте пропустити да у петак (31. маја), посетите Музеј у 19:00 часова и чујете остале детаље живота овог визионара.
Узбудљива вест за љубитеље доброг звука стиже за све Новосађане! Вечерас од 22:00 часа у Дому културе концерт бенда Ван Гог.

Након незаборавног првог концерта у Дому културе, који је био један од најбољих у прошлој концертној сезони, Ван Гог се 31. маја враћа по други пут да оживи атмосферу овог јединственог музичког доживљаја.

Промоција књиге Драгана Болета Новаковића „Био једном један бенд“

Промоција књиге Драгана Болета Новаковића „Био једном један бенд“ одржаће се у 19 часова у Клубу Студентског културног центра Нови Сад, који се налази у Улици Владимира Перића Валтера 5.

Представа Сокин и Босина у Градској концертној дворани од 20:00 часова.

Волите ли своју ташту? Волите ли своју свекрву? Вероватно обожавате њихове савете, уживате у испуњавању њихових жеља и очекивања и сањарите о задовољењу њихових животних потреба.

Ако је тако, сигурно би уживали да вам заједно дођу у посету? На продужени викенд. А на читав живот? Ако је за вас остварење таквог сна немогуће, можете да проживите такво искуство заједно са јунацима наше представе, смејући се при том док вас вилица не заболи?

У Српском народном позоришту је у току манифестација „Стеријино позорје“ репертоар за данас можете погледати ОВДЕ.

У Позоришту младих на репертоару је представа:
  • Представа „Пало иње, пао снег“ од 19:30 часова
Фото: www.pozoristemladih.co.rs

Гледаћемо љубавну причу између тенора и сопрана, у коју се умеша један баритон, а како изгледају љубав и све њене препреке у овом случају, причаће нам глумци: Вања Јовановић, Дарко Радојевић, Кристина Савков, Алекса Илић, Иван Ђурић и Саша Стојковић.

Привремена измена одвијања саобраћаја у Петроварадину

Одређена је привремена измена режима саобраћаја на простору Градића и подграђа Петроварадинске тврђаве, због снимања серије „The Librarians: The next chapter“. Снимање ће се изводити у две фазе.

У оквиру прве фазе одређује се забрана одвијања саобраћаја, паркирања и заустављања возила у улицама Проте Михалџића, Лисинског, Владимира Назора и Штросмајеровој у Петроварадину.

У оквиру прве фазе Београдска улица остаје проходна, без измена режима саобраћаја. Поред обуставе саобраћаја у горе поменутим улицама одређује се и забрана паркирања код Ловотурса и на делу паркиралишта на Тргу владике Николаја у Петроварадину.

Друга фаза поред измене режима саобраћаја из прве фазе подразумева и повремену обуставу саобраћаја у Београдској улици, у трајању од 3 до 5 минута.

Привремена измена режима саобраћаја важи у периоду од 6.00 до 24.00 часа.

Уживајте!

Najstariji novosadski park nekad je bio mnogo prostraniji nego danas, a jezero bar pet puta veće (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.