Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за понедељак 27. мај (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак, 27. мај за вас смо издвојили:

ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА НА БУЛЕВАРУ ЕВРОПЕ

Данас почињу радови на изградњи вреловодног прикључака за објекат на Булевару Европе број 25. За време извођења радова, за потребе приступа градилишту повремено ће се заузимати једна саобраћајна трака уз објекат, а саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила, уз ограничење брзине кретања возила на 30 km/h. У зони радова ће, такође, бити забрањено и паркирање, а радови ће трајати до 15. јула.

ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК НА ШТРАНДУ

Јавно комунално предузеће „Градско зеленило“ наставља са хуманитарним акцијама, те се данас улаз неће наплаћивати, а уместо улаза посетиоци ће моћи да оставе хуманитарни прилог који одлази за лечење Весни Стојановић која болује од мишићне дистрофије, те може да се креће једино колицима. Средства која ће се прикупљати биће намењена за неопходне бањске терапије.

”ПОЗОРИШНА МУЗИКА МИТРА СУБОТИЋА СУБЕ” У СНП-У

У Српском народном позоришту ће се у 13 часова и 30 минута одржати концерт Митра Суботића Субе под називом ”Позоришна музика Митра Суботића Субе”. У периоду 1985–1991, уметник је од своје 24. до 31. године живота, компоновао музику за 13 позоришних представа, а управо ту музику ћете овом приликом моћи да чујете.

ИЗЛОЖБА ”БУДИ ВОДА” У СКЦНС-У

Јавни час и стручно вођење изложбе студената Академије уметности у Новом Саду „Буди вода“ заказани су данас за 17 часова у новој згради Студентског културног центра. Улаз на изложбу је бесплатан, а она ће бити актуелна за посетиоце све до 31. маја.

ИЗЛОЖБА „ДОДИРНИ РЕЧ“ У НОВОСАДСКОМ ПОЗОРИШТУ

Тактилну уметничку инсталацију и изложбу ”Додирни реч” најпре намењену слепим и слабовидим особама, у оквиру пратећег програма 69. издања Стеријиног позорја, можете погледати данас од 18 часова, а поставка ће у Новосадском позоришту бити отворена за посете до 3. јуна.

”КОНЦЕРТ 2К+ ШАЛТЕР АНСАМБЛА“ У КС ЕЂШЕГ

Интеркултуролошки концерт 2К+ Шалтер Ансамбла одржаће се од 20 часова, у Културној станици Еђшег. Концерт се одржава у организацији Културног центра Војводине “Милош Црњански”. Улаз је слободан.

”МАЛИ РАТОВИ И КАБИНЕ ЗАРЕ” У СНП-У

Представу ”Мали ратови и кабине Заре” можете погледати вечерас у 20 часова у Српском народном позоришту на сцени ”Пера Добриновић”.

БИОСКОП

Нови ”Побеснели Макс” је стигао у биоскопе. ”Фуриоза – Побеснели Макс сага” нови је наставак култног филмског остварења, а ми вам топло препоручујемо да пожурите у бисокопе како бисте га што пре погледали.

ВРЕМЕ

Данас нас очекује претежно сунчано време. Најнижа температура биће 11 степени, док ће највиша достићи 28 степени.
Уживајте у дану који је пред нама, а колега Милан вам већ сутра доноси још актуелности из Новог Сада.

Humanitarni ponedeljak sunčan, topao sa izmenom režima saobraćaja i puno dobrog provoda! (ponedeljak, 27. maj)

Преузмите андроид апликацију.