Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања за среду 22. мај (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 22. мај за вас смо издвојили:

ИЗЛОЖБА КИНЕ И СРБИЈЕ

Данас са почетком у 11 часова у Културној станици Еђшег у склопу изложбе радова професора и студената Академија уметности из Кине и Србије под називом “Наслеђе и креативност” биће одржана радионица кинеског сечења папира. Основна тема изложбе јесте културна баштина и њена савремена интерпретација, а екскулзивна поставка трајаће до 14 часова данас.

ТРЕТМАН ПРОТИВ КОМАРАЦА

Новосадска “Циклонизација” изводиће данас први ларвицидни третман против комараца у оквиру овогодишње систематске акције заштите здравља грађана од комараца на територији Града Новог Сада. Третман ће бити изведен из хеликоптера и обухватаће каналску мрежу и сталне баре.

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

ЈКП “Новосадска топлана” данас почиње са радовима на изградњи вреловодног прикључка у Радничкој улици. За време извођења радова, заузимаће се по потреби једна саобраћајна трака уз објекат на кућном броју 32, док ће се саобраћај одвијати уз наизменично пропуштање возила. Крај радова очекује се 17. јуна ове године.

РАДИОНИЦА У КС “СВИЛАРА”

У оквиру манифестације “Мај месец математике”, а у организацији Научног института за прехрамбене технологије у Новом Саду данас ће се одржати радионица “Направи свој хлеб”. У просторијама Културне станице “Свилара” радионица ће се спроводити у два термина од 16 до 17 часова и од 17 часова и 30 минута до 18 часова и 30 минута.

ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА

Комедију “Неодустајање” имаћете прилику вечерас да погледате у Српском народном позоришту од 20 часова и 30 минута, док вас нова представа Позоришта младих под називом “Секс за почетнике” очекује од 19 часова на Великој сцени.

ВРЕМЕ

Среда у Новом Саду топла и можда кишовита. Најнижа дневна температура износиће 16 степени, док нас највише може очекивати 25 степени целзијуса.

Са најновијим и најзанимљивијим дешавањима за четвртак у Новом Саду, очекује вас сутра колегиница Даница од 10 часова ујутру.

Sveže, zdravo i tačno izmereno na novosadskim pijacama

Преузмите андроид апликацију.