Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Најпопуларнији Филмови на Нетфлиxу у Србији за ову недељу

Нетфликс је дефинитивно омиљена стиминг платформа многих и дом је импресивне колекције филмова и серија. Издвајамо за вас новитете за ову недељу и филмове које морате погледати.
Фото: Pixabay/tomasi
Ово су тренутно најпопуларнији филмови на Нетфликсу у нашој земљи:
Atlas (2024)

Атлас Шепард (Џенифер Лопез), бриљантна, али мизантропска аналитичарка података са дубоким неповерењем у вештачку интелигенцију, придружује се мисији да ухвати робота одметника са којим дели мистериозну прошлост. Али када планови крену по злу, њена једина нада да ће спасити будућност човечанства од вештачке интелигенције је да јој верује.


The Courier (2024)

Ово је прича о младићу Ивану који није имао ништа, а усудио се да има све. Док све није експлодирало…


Урнебесна комедија где мама одлази у одмаралиште на тропском острву на венчање своје ћерке. Тако открива да је младожењин отац бивши који није видела деценијама. 


What Jennifer Did (2024)

Истинита прича. Злочин који је потресао миран канадски град. Мистериозни уљези упадају у дом вијетнамских имиграната, тероришу породицу и остављају трауматизовану ћерку као јединог сведока. Комшије и пријатељи описују породицу као гостољубиву, великодушну и вредну и сви се питају како би они могли да буду мете? Овај дугометражни документарац редитељке Џени Поплвел (Убиство у Америци: Породица у суседству) користи снимке полицијског испитивања и сведочења оних који су укључени да разоткрије детаље које нико није очекивао.

Уживајте!

Da li znate čemu služi izbočina na dugmetu broj 5 na daljinskom?

Преузмите андроид апликацију.