Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

„Фуриоза“ стиже на „Blockbuster night“ у „Cineplexx Promenada“! Улазнице у продаји!

Дугоочекивани наставак акционе франшизе „Побеснели Макс” стиже у биоскоп „Cineplexx Promenada“ у оквиру тематског догађаја – „Blockbuster night“.
Фото: Cineplexx Promenada

Уз оригиналне поклоне из филма, постере, пиће добродошлице и ваучере за „airsoft“ које дарује „Beoshot“, у среду, 22. маја од 20:30 часова публика ће уживати у новој акционој авантури „Фуриоза: Побеснели Макс сага“ на великом платну. Улазнице у продаји!

Ања Тејлор Џој у улози Фуриозе и Крис Хемсворт у улози Дементуса, звезде су филма „Фуриоза: Побеснели Макс Сага“, дуго очекиваног наставка култног серијала редитеља Џорџа Милера „Побеснели Макс“.

Док се свет распада, младу Фуриозу отимају и она пада у руке хорде предвођене Господаром Дементусом. Пролазећи кроз пустош, наилазе на насеље Цитадела, којим влада Бесмртни Џо. Док се два тиранина боре за доминацију, Фуриоза мора да преживи многе изазове и сукобе у пустоши и да пронађе свој пут кући.

Трејлер филма:

Улазнице у продаји на благајни биоскопа „Cineplexx Promenada“ и онлајн путем сајта и апликације „CineplexxRS“. Спремите се, поведите екипу и уживајте у овој акционој авантури!

Izložba „Nasleđe i kreativnost: Eđšeg 24 sata“, utorak, 21. maj u Kulturnoj stanici Eđšeg

Преузмите андроид апликацију.