Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Радни 1. мај! Радници “Водовода” од јутрос постављају водомере за нови базен у Футогу – “Нека њихова оданост буде инспирација свима!” (ФОТО)

Радници ЈКП “Водовод и канализација” Нови Сад празник рада, 1. мај, проводе радно и марљиво.
Како је објавио директор предузећа Урош Лончар на свом Инстаграм профилу, они су од јутрос на терену и постављају водомере за нови базен у Футогу.
Фото: НС уживо

– Први мај проводим у Футогу са колегама из ЈКП “Водовод и канализација” који вредно раде на раздвајању водоводног прикључка (поставка нових водомера) за нови базен у Футогу. Нека њихова преданост буде инспирација свима нама – написао је Лончар.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uroš Lončar (@uros_loncar)

Базен у Футогу биће једноспратни објекат са око 5.000 квадратних метара. Састојаће се од олимпијског базена и два мања, дечија базена.

У базенској сали ће на првој етажи бити део са теретаном, као и трибине у дужини олимпијског базена, кафић и други пратећи садржаји.

Такође, радиће се и спортски терени који ће имати два кошаркашка, два одбојкашка и два тениска терена, затим дечије игралиште и теретана на отвореном, а биће обезбеђена и саобраћајна и комунална инфраструктура.

Вредност инвестиције је 1,8 милијарди динара.

Novosadski noćni bazar sutra, 2. maja na Ribljoj pijaci

Преузмите андроид апликацију.