Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Ako vam treba razlog za osmeh, ugrabite ga baš ovde! Ružu za svaku damu možete pokupiti na drvetu u Dunavskom parku (FOTO)

Pre mesec dana, mlada devojka Anja Despot došla je na ideju da sve žene u našem gradu obraduje jednom ružom kako bi im bar na kratko izmamila osmeh.
Foto: nsuzivo.rs
Kako ona kaže za naš portal, kome kod treba razlog za osmeh, baš danas može da prošeta Dunavskim parkom i ugrabi ga!

Ukoliko mislite da lepa reč i lep gest više ne možete nigde da čujete ili vidite, Anjina priča će vas razuveriti.

– Ova ideja prvobitno je bila rezervisana za 8. mart, jer privatno sarađujem sa mnogo žena, pa samim tim sam želela na neki način da im se zahvalim i učinim lep gest. Međutim, ovo tada nisam uspela da realizujem jer je vreme bilo kišovito. Kasnije sam odlučila da ovaj plan odložim za neki lep prolećni dan, a s obzirom da je to pre par nedelja sjajno prošlo i naišlo na divne reakcije sugrađanki, žene danas imaju priliku da dobiju svoju ružu u ovom popularnom parku u centru grada.

Foto: nsuzivo.rs
Prolaznici nisu krili oduševljenje i osmehe

Ona je takođe istakla da kada su prvi put izašle na ulice i poklanjale cvet, reakcije su bile zbunjujuće, ali ipak i oduševljavajuće jer su žene odlazile sa osmehom, a sve su podelile za manje od 10 minuta. Svi prolaznici su ih fotografisali i snimali, u početku je većina bila sramežljiva, međutim kada im je rečeno da su ruže zaista poklon, pohrlili su.

U Novom Sadu zimus i proletos posađeno više od 2.600 sadnica drveća

Preuzmite android aplikaciju.