Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 18. април (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак, 18. април за вас смо издвојили:

АПЕЛ СПАНС-А

Нови апел власницима кућних љубимаца стиже из СПАНС-а. Удружење за заштиту животиња Нови Сад апелује на суграђане, да уколико уоче отров на улици намењен животињама, случај пријаве полицији комуналној и ветеринарској инспекцији. Како наводе у саопштењу у последњим данима, отров је према речима суграђана уочен на више локација у граду, а такође из Удружења подсећају да је тровање и насилно понашање према животињама строго забрањено и кажњиво законом.

РАДОВИ НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА У ГРАДУ

Путари из ЈКП “Пут” настављају са асфалтирањем и припремама улица за поправку на више локација у граду. Поред радова на Булевару војводе Степе у граду, радови се изводе и у Ветернику, Петроварадину и Руменци где је такође у току извођење припремних радова за изградњу дечијег игралишта на површини од 2 000 квадрата.

РАДОВИ НА АУТО-ПУТУ Е-75

Данас у току светлог дела дана из ЈП “Путеви Србије” обавештавају да ће се изводити радови на машинском пресвлачењу коловоза на деоници петља Ковиљ- петња Нови Сад Југ ка Новом Саду уз заузеће возне и зауставне саобраћајне траке, док ће возачи користити претицајну саобраћајну траку.

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ У ФАБРИЦИ

Промоција књиге “Записи из Кинеске четврти” аутора Гаврила Остојића Орлета и Родољуба Танасића Рође одржаће се данас са почетком у 19 часова у “Фабрици”. На промоцији говориће аутори и публику упознати са њиховим сећањима и доживљајима Кинеске четврти.

ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА

Комични балет у два чина и четири слике под називом “Враголанка” вечерас на сцени Српског народног позоришта можете погледати од 19 часова, док вас чувени Нушићев “Ујеж” очекује од 19 часова и 30 минута. Представу “Како се гради карактер” данас од 18 часова можете погледати у Позоришту младих на Малој сцени.

ВРЕМЕ

Четвртак у Новом Саду тмуран уз могућу кишу. Уз умерен северозападни ветар минимална температура биће 6 степени док нас максимално очекује 13 степени целзијуса.

Сутра са најавама за најважнија градска дешавања, очекујемо вас од 10 часова ујутру.

Super bendovi i otvorena vrata za sve ovog četvrtka u Novom Sadu! (četvrtak, 18. april)

Преузмите андроид апликацију.