Почетна > Србија
Србија

Са српским ТАГ-ом кроз пет земаља у региону: Ево о којим земљама је реч

Систем наплате путарине „Open Balkan ETC“ трансформише у нови систем под називом „Toll For All“, револуционарну иницијативу која ће унапредити начин путовања у нашем региону.
Фото: Танјуг/Бранко Лукић
Након успешне имплементације наплате путарине путем српског уређаја за електронску наплату путарине у Северној Македонији, интегрисани систем наплате путарине ће се проширити на Црну Гору, Босну и Херцеговину, Хрватску и Грчку, уз планове за будуће проширење на друге земље.

„Toll For All“ не само што омогућава наплату путарине, већ ће такође нудити нове функционалности попут наплате паркинга, туристичких зона и других услуга. Све будуће информације о додатним функционалностима биће благовремено доступне.

Које су предности електронске наплате

Предност електронске наплате путарине огледа се у бржем проласку кроз наплатне станице, лакшу контролу протока средстава и мање радника на наплатним рампама.

Када је 2012. почела електронска наплата путарине у Србији је било око 2.000 корисника, данас их је 783 хиљаде, од чега је 50 хиљада регистровано за коришћење тага у Северној Македонији и Србији.

Ćorić: Jedinstveni TAG uređaj za Srpsku i Srbiju u junu

Преузмите андроид апликацију.