Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za četvrtak, 4. april (VIDEO)

U našoj emisiji ”Dnevne info” možete se informisati o najvažnijim dešavanjima u Novom Sadu koja nas danas očekuju. Za četvrtak, 4. april za vas smo izdvojili:

-USKORO NOVIH 5 RECIKLOMATA

Novi Sad uskoro dobija novih pet reciklomata. Pored dva već postavljena reciklomata, kod “Apolo”centra i ispred Skupštine Grada Novog Sada Gradska uprava za zaštitu životne sredine uskoro će objaviti detaljan spisak lokacija novih uređaja. Reciklomati imaju mogućnost prepoznavanja četiri vrste ambalažnog otpada, a sugrađani koji deluju društveno i ekološki odgovorno imaće mogućnost da budu nagrađeni vrednim nagradama.

-ASFALTIRANJE NA VIŠE OD 10 LOKACIJA

Radnici JKP “Put” nastavljaju sa radovima na više od 10 lokacija u gradu i okolini. Novi asfalt uskoro dobijaju i dve ulice u Petrovaradinu, kao i tri ulice u naselju Bukovac. Pored radova na asfaltiranju, putari izvode i popravke kao i radove na pripremama za popravku kolovoza i u Novom Sadu, Sremskoj Kamenici kao i u Kaću.

-OMLADINSKI TEATAR USKORO POČINJE SA RADOM

Omladinski teatar u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad otvara svoja vrata mladima koji vole pozorište i žele da svoj talenat i sklonost ka pozorišnim umetnostima, književnosti razvijaju i neguju. Program je namenjen studentima Novosadskog univerziteta kao i mladima od 16 do 30 godina života, mentorka programa biće glumica Tatjana Bokan, a rok za prijave je 20. april tekuće godine. Više informacije možete pronaći na sajtu : www.skcns.org.

-POZORIŠNA DEŠAVANJA|

U Pozorištu mladih u Novom Sadu danas od 18 časova možete pogledati predstavu “Ksenija i Lovac” dok vas u Srpskom narodnom pozorištu sa početkom u 20 časova i 30 minuta očekuje komad pod nazivom “Osamnaest mačaka i limar Herman Brum”, takođe predstava “Noć bogova” večeras vas očekuje sa početkom u 20 časova u Svečanoj sali “NIS”.

-VREME

Četvrtak u Novom Sadu oblačan, ali topao. Najniža dnevna temperatura iznosiće 10 stepeni, dok nas maksimalno očekuje 22 stepena celzijusa.

Sa najnovijim, najbitnijim i najzanimljivijim dešavanjima očekujemo vas sutra od 10 časova ujutru.

Cvetna pijaca u petak i subotu, 5. i 6. aprila na platou ispred SPENS-a

Preuzmite android aplikaciju.