Početna > Novi Sad > Aktuelno

Aktuelno Novi Sad

Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za utorak, 19. mart (VIDEO)

U našoj emisiji ”Dnevne info” možete se informisati o najvažnijim dešavanjima u Novom Sadu koja nas danas očekuju. Za utorak 19. mart za vas smo izdvojili:

OBNAVLJANJE ASFALTA U LEDINCIMA

U cilju uspostavljanja jednakog standarda života u gradu i prigradskim naseljima, što je jedan od glavnih prioriteta Grada Novog Sada, u Starim i Novim Ledincima se izvode radovi na rekonstrukciji putne infrastrukture. U Zmaj Jovinoj ulici u Novim Ledincima u toku je izvođenje radova III faze na popravci kolovozne konstrukcije, kao i uređenje bankina na deonici ulice u kojoj je završeno asfaltiranje.

MJUZIKL ”KOSA” U POZORIŠTU MLADIH

Večeras sa početkom od 19 časova na Velikoj sceni Pozorišta mladih, održaće se čuveni brodvejski mjuzikl pod nazivom „Kosa“.

FILMSKE PRIČE SA NELOM MIHAILOVIĆ

U Čitaonici Gradske biblioteke održaće se Filmske priče, u okviru kojih će biti ugošćena glumica Danijela Nela Mihailović. O njenom filmskom razvoju posetioci će moći da slušaju od 19 časova.

”NEODUSTAJANJE” U SNP-U

Predstava „Neodustajanje“ se igra u Srpskom narodnom pozorištu, na Kamernoj sceni, u Novom Sadu, a ove sezone, odlukom glumice Marije Medenice, predstava se izvodi u humanitarne svrhe, za pomoć obolele dece, odnosno organizaciji ”Budi human”. Predstava počinje u 21 čas.

SAJAM KNJIGA

Novosadski sajam knjiga možete posetiti i danas. Ukoliko to učinite moći ćete da pogledate publikacije preko 60 izlagača, a vrata sajma otvorena su svakodnevno od 10 do 20 časova.

BIOSKOP

Za Edvarda i Rajli, putovanje na sever Portugala obećava uzbudljiv susret sa njegovom davno zaboravljenom porodicom. Međutim, kako vreme odmiče, otkrivaju da se iza fasade skriva mračna tajna koja ih sve povezuje. Pripremite se za neizvesnost i uzbuđenje u novoj avanturi pod nazivom – ”Amelijina deca”.

VREME

Očekujemo prijatno vreme sa temperaturom od 11 do 15 stepeni celzijusa. Nebo će biti delimično oblačno, ali će sunce i dalje provirivati kroz oblake.

Stiže bura u Novi Sad! (utorak, 19. mart)

Preuzmite android aplikaciju.