Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za ponedeljak, 11. mart (VIDEO)

U našoj emisiji ”Dnevne info” možete se informisati o najvažnijim dešavanjima u Novom Sadu koja nas danas očekuju. Za ponedeljak, 11. mart za vas smo izdvojili:
@gradskeinfo

SUBVENCIJE ZA BICIKLE I OVE GODINE #viral#fyp#foryoupage#serbia#tiktok#serbiatiktok#dnevneinfo#gradskeinfo

♬ original sound – gradskeinfo

SUBVENCIJE ZA BICIKLE I OVE GODINE

Gradska uprava za zaštitu živote sredine će i ove godine pružiti podršku građanima za nabavku bicikla kao ekološko prihvatljivog transporta. Ukupna sredstva obezbeđena u budžetu Grada Novog Sada za ovu namenu iznose 20.000.000 dinara.

IZMEŠTENA AUTOBUSKA STAJALIŠTA U VETERNIKU

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na Novosadskom putu, od danas, izmeštaju se autobuska stajališta „Veternik – Novosadski put – Sonje Marinković“ i „Veternik – Fešter“ za linije od broja 51a do broja 56.

„SIMPLY THE BEST“ U SNP-U

Rok simfonija „Simply the best“ nakon niza uspešnih koncerata, ponovo stiže u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu večeras u 20 časova. Rok simfonija „Simply the best“, prvenstveno je posvećena kraljici roka, koja je inspirisala i Zrenjaninsku filharmoniju. Posetioci će imati priliku da čuju neke od najuticajnijih i najpoznatijih pesama Tine Tarner, ali i njenih savremenika.

RIČARD III U NOVOSADSKOM POZORIŠTU

Čuveni komad Vilijama Šekspira „Ričard III“ u režiji Dejana Projkovskog biće izveden večeras u 19 časova u Novosadskom pozorištu. Ovaj Šekspirov komad napisan je pred kraj 16. veka, a njegov centralni lik postao je jedan od najpoznatijih negativnih junaka u istoriji književnosti. Reč je o Ričardu, koji je koristeći inteligenciju, veštine obmane i političke manipulacije, hitao ka prestolu, ne prezajući na tom putu ni od čega.

BIOSKOP

U bioskopu su se pojavili neki novi naslovi. Ukoliko želite slatko da se nasmejete i zabavite preporučujemo vam da pogledate filmove ”Hotel Palas” i ”Bartonova akademija”.

VREME

U Novom Sadu se očekuje umereno toplo vreme sa temperaturom od 17 stepeni celzijusa u najtoplijem delu dana, dok će minimalna temperatura biti oko 11 stepeni. Postoji mogućnost pojave pljuskova tokom dana.

Sutra, najnovije informacije donosiće vam naš kolega Milan. Budite uz nas i pratite najvažnije vesti iz Novog Sada.

Zbog radova privremeno se izmeštaju autobuska stajališta „Veternik – Novosadski put – Sonje Marinković“ i „Veternik – Fešter“

Preuzmite android aplikaciju.