Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za sredu, 6. mart (VIDEO)

U našoj emisiji ”Dnevne info” možete se informisati o najvažnijim dešavanjima u Novom Sadu koja nas danas očekuju. Za sredu, 6. mart za vas smo izdvojili:
@gradskeinfo

”E-VAUČER” #viral#fyp#foryoupage#serbia#tiktok#serbiatiktok#dnevneinfo#gradskeinfo#evaucer

♬ original sound – gradskeinfo

”E-VAUČER”

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija i Ministarstvo turizma i omladine potpisali su Sporazum o poslovnoj saradnji dva ministarstva u cilju izrade softverskog rešenja „E-vaučer“ koji će omogućiti da se celokupna šema dodele vaučera za subvencionisano korišćenje smeštaja u Srbiji, realizuje elektronski što će još više ubrzati proces.

KOVILJ BEZ VODE

Zbog planiranih radova Elektrodistribucije Novi Sad, bez vode će od 8 časova i 30 minuta do 13 sati biti celo naselje Kovilj.

”PREKINUTI SAN” U SNP-U

U sredu 6. marta i četvrtak 7. marta 2024 godine na sceni Pera Dobrinović Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, sa početkom od 20 časova, čuveno Hongkoško pozorište ZUNI izvešće predstavu „Prekinuti San“ u režiji pionira eksperimentalne umetnosti i jednog od najuticajnijih umetnika u Aziji Dany Junga.

PREDAVANJE ”KONZERVACIJA PREDMETA OD STAKLA”

Večeras u 18 sati u Muzeju Vojvodine kao prateći program izložbe Staklo, održaće se predavanje: Konzervacija predmeta od stakla. Predavačica je Maja Živković, konzervator iz Narodnog muzeja Srbije.

”IZLAZNE PUTANJE” U KCNS

Izložba Tamare Sekulić „Izlazne putanje“ možete pogledati do 8. marta u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada.

BIOSKOP

Repertoar novosadskih bioskopa prepun je kvalitetnih filmova. Jedan, koji naši sugrađani trenutno izdvajaju, svakako je „Dune – Part two“.

VREME

Danas nas očekuje promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima i mogućom kratkotrajnom kišom. Veći deo dana biće ipak suvo. Minimalna temperatura biće 6 stepeni, dok će maksimalna iznositi 18 stepeni celzijusa.

Pratite nas i sutra. Kolega Milan vam donosi sve aktuelne događaje koji su pred nama.

Obnova Almaškog kraja: Najstariji novosadski kvart u novom ruhu (VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.