Početna > Srbija
Srbija

Pala lažna priča opozicije o „nevinom studentu“: Isplivao video koji dokazuje da je Dimitrije Radovanović motkama napao policajce (VIDEO)

Još jedna laž đilasovaca je raskrinkana i srušila se kao kula od karata.

Dimitrija Radovanovića su opozicioni mediji predstavljali kao odličnog studenta prava koga je, kako oni navode, diktatorski režim Aleksandra Vučića nevinog uhapsio i neosnovano držao u pritvoru. Više od mesec dana đilasovci šire srceparajuće priče o „nevinom studentu“ koji je nastradao na pravdi Boga. Ispostavilo se, ipak, da nije sve baš tako.

Tužnu priču o „jadnom Dimitriju'“ su pojačali time što su ga slikali u studentskom domu kako služi kaznu kućnog pritvora, potencirajući to kako nema drugi dom u Beogradu osim studentskog. U želji da izazovu empatiju građana, tvrdili su da Dimitrije ne može ni do studentske menze, već mu kolege donose hranu u sobu.

Napravili su od njega medijsku zvezdu i žrtvu, Dimitrije se kleo da nikada nikoga nije napao, da mu tako nešto nikada ne bi palo na pamet, jer je student prava i jer, kako je rekao – „ima zrno mozga u glavi“, plačnim glasom se hvalio i da je iz kućnog pritvora položio jedan ispit i to je dobio devetku. Priča o Dimitriju je trebalo da posluži da njega prikaže kao cvećku, a sa druge strane da Vučićevu vlast predstavi zločinačkom, jer uništava živote deci, i to najboljoj među nama – uzornim, pristojnim studentima.

Video koji je raskrinkao laž đilasovaca

Ali, zaklela se zemlja raju da se tajne sve odaju. Nevolja sa pričom o jadnom i uzornom studentu Dimitriju je u tome što su isplivali dokazi da to i nije bilo baš tako i da je Dimitrije sa razlogom bio u pritvoru. Dimitrije Radovanović je 24. decembra prošle godine ispred Skupštine grada Beograda motkama napadao policajce. Lično je bacao motku na policajce, koji takođe zaslužuju empatiju, jer su to nečiji očevi, braća, sinovi. Na video snimku se jasno vidi da Dimitrije napada policajce, ali i oduševljeno podržava huligane oko njega, koji su takođe krvnički napali organe reda.

Još jedna laž đilasovaca je raskrinkana i srušila se kao kula od karata. Teško je verovati da će se posle isplivavanja dokaza o nasilju studenta izviniti građanima Srbije za laži. Znajući njih, pre će se opredeliti za taktiku da novim lažima zatrpaju stare, koje su u međuvremenu raskrinkane.

Primer “ jadnog i nevino stradalog studenta“ Dimitrija Radovanovića bio je jedan u moru lažnih argumenata NATO opozicije, koji su koristili u Strazburu, kada su opanjkavali sopstvenu zemlju predstavljajući je kao diktatorsku, sve u želji da izlobiraju antisrpsku rezoluciju Evropskog parlamenta protiv naše zemlje.

Bolesna mržnja u Hrvatskoj: Spalili lutke sa likom Vučića i Putina, a reakcija medija na sve to je tek skandalozna! (FOTO/VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.