Зими нема укуснијег оброка од топле, густе супе која греје и даје енергију. Препоручујемо један одличан и здрав рецепт који ће вам дати сву потребну дозу витамина и побољшати имунитет.
Састојци:
- 15 милилитара маслиновог уља
- 200 грама црног лука, ситно исеченог
- 200 грама шаргарепе, ситно исецкане
- 150 грама целера, ситно исецканих
- 2 конзерве парадајза
- 160 грама карфиола
- 2 конзерве пасуља по избору
- 190 грама песта
- со
- бибер
- 40 грама пињола
- 12 листова босиљка
Припрема:
У шерпи загрејте маслиново уље, додајте лук, рен и целер и све динстајте око пет минута. Додајте парадајз из конзерве. Додајте воду у једну конзерву и ставите је такође у смесу. Пустите да се супа кува око 10 минута на умереној ватри. Додати ситно исецкани карфиол и све кувати још пет минута. Додајте пасуљ и оставите још пет минута. Склоните са шпорета и у смесу додајте половину песта. Приликом сервирања додајте кашичицу песта, мало пињола и пар листића босиљка.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.