Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 30. јануар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 30. јануар за вас смо издвојили:
@gradskeinfo

НОВИ САД ДОБИЈА МЕМОРИЈАЛНИ ЦЕНТАР ЖРТВАМА РАЦИЈЕ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #gradnovisad

♬ original sound – gradskeinfo

НОВИ САД ДОБИЈА МЕМОРИЈАЛНИ ЦЕНТАР ЖРТВАМА РАЦИЈЕ

Меморијални центар посвећен свим жртвама погрома 1942. године у Бачкој који ће бити смештен у простору дистрикта у близини Моста Слободе, а сада су изабране и фирме које ће радити пројекат. Поред објекта Меморијалног центра, Нови Сад ће добити и меморијални парк, а у оквиру комплекса планирана је и изградња „Хладне собе“ у којој би се симулирало окружење из јануара 1942. године.

ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ ”СВАДБЕНА ЗВОНА”

У Позоришту младих се вечерас у 19 часова и 30 минута организује премијера представе под називом ”Свадбена звона”. У питању је комедија забуне са примесама мелодраме.

”ТОП ЈЕ БИО ВРЕО” У СНП-У

На Камерној сцени Српског народног позоришта у 21 час игра се дело ”Топ је био врео” у режији Ненада Тодоровића.

”ЈОВАНЧА НА ПУТУ ОКО СВЕТА” У СНП-У

На сцени Пера Добриновић Српског народног позоришта у 19 часова и 30 минута можете погледати представу ”Јованча на путу око света” рађену према делу Бранислава Нушића – ”Пут око света”.

БИОСКОП

Уколико волите Италију и расположени сте за неку добру драму, пожурите у биоскопе јер влада велико интересовање за филмско остварење под називом ”Носталгија”.

ВРЕМЕ

Најнижа температура са којом ће се Новосађани данас сусрести износи -3 степена целзијуса, док ће највиша износити 7 степени.

Пратите нас и сутра. Колега Милан вам у 10 часова, традиционално доноси најновије и најактуелније информације о граду.

Poslednji utorak u mesecu provodimo veoma mirno! (utorak, 30. januar)

Преузмите андроид апликацију.